Köşe Yazısı

KIRKSEKİZ GÜN KALDI..!

İYİ Haftalar… 14 Mayıs seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU, Memleket Partisi Genel Başkanı MUHARREM İNCE ve Ata İttifakı’nın adayı SİNAN OĞAN’ın Cumhurbaşkanı..

KIRKSEKİZ GÜN KALDI..!

İYİ Haftalar…

14 Mayıs seçimleri için takvim işliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU, Memleket Partisi Genel Başkanı MUHARREM İNCE ve Ata İttifakı’nın adayı SİNAN OĞAN’ın Cumhurbaşkanı adaylıkları netleşti. Cumhur-başkanlığı için geçici aday listesi bugün, kesin aday listesi de 31 Mart’ta yayımlanacak. 81 ilde ve yurt dışında 195 bin sandık kurulacak. 64 milyondan fazla seçmen oy kullanabilecek. Seçimler şimdiden ülkemize hayırlı olsun…

Şahsen GAZETE SAVAŞ adına tüm partilerin ADAY tanıtım toplantılarına katılıyorum tablo çok güzel adayların birlikte söylemleri çok güzel. Çalışma programları çok güzel. Adayların bir önceki seçimin iki katı şeklinde partilerde oluşuyorlar bu da gayet güzel ve iddialı bir seçim olacağını gösteriyor. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin bugünden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının bölgemiz genelinde 8 ila 14 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımız başta olmak üzere zirai don tehlikesine karşı tedbirli olunmalı, sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı önlem almalıyız. Meteorolojik rapor ve uyarıları da dikkatle takip etmeliyiz.

SAYGILARIMLA
Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim
SAVAŞ’ımın yokluğunun 4367’inci Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL