Köşe Yazısı

KEMAL KILIÇDAROĞLU.!

İYİ Haftalar… Bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU (Bay Kemal) Giresun’da halkla buluşuyor. Şahsi görüşüm ve fikrim Kılıçdaroğlu’nun seçim atağı gayet zamanlı ve etkili konuşmalar yaparak iyi..

KEMAL KILIÇDAROĞLU.!

İYİ Haftalar…

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU (Bay Kemal) Giresun’da halkla buluşuyor. Şahsi görüşüm ve fikrim Kılıçdaroğlu’nun seçim atağı gayet zamanlı ve etkili konuşmalar yaparak iyi bir muhalefet gösteriyor. Altılı masaya bu kadar saldırıya rağmen her seferinde Altılı masanın son derece uyumlu ve de birlik içinde olduğunu ifade ediyor. Bana göre bu Cumhurbaşkanlığı seçimi Demokrasiye geçiş seçimi olduğunu Altılı masadaki Parti Başkanlarının devamlı vurgulayıp anlatmaları gerekiyor. Tanıdığım ve gördüğüm Partiler için de Dürüstlük bakımından çok az sayacağım siyasetçilerden biri de Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Giresun’a hoş geldiler Başarılar dilerim.

 

Serbest piyasada fındık fiyatları yine yerinde sayıyor. TMO ile serbest piyasa arasında oluşan fiyat farkının ne zaman kapanacağı merak ediliyor. Geçen yıl bile fark 3-4 TL arasında seyrederken bu sezon 8-9 liraya kadar çıktı. Fındıkta serbest piyasa ile TMO arasındaki fark üreticiyi hem mağdur hem de tedirgin ediyor. Tüccar fındığı 45-47 arası verirken, TMO 50 randıman fındığı 53 TL’den alıyor. Üretici fındık fiyatı konusunda adeta mağdur ediliyor.

 

Zabıta Teşkilatımız vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalardan dolayı Zabıta personelimizin ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatı’nın Zabıta Haftası’nın 196’ncı kuruluş yılını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

 

Giresunspor kendi sahasında Konyaspor’u konuk etti. Maça iyi başlayan Giresunspor ilk yarı geliştirdiği ataklardan gol bulamadı. İkinci yarı konuk ekip Konyaspor ender geliştirdiği ataklardan bir tanesini gole çevirdi. Giresunspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

 

SAYGILARIMLA

Hepinize SAĞLIKLI okumalar dilerim

SAVAŞ’ımın yokluğunun 4164’ncü Günü

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL