Güncel

Hamza BÖLÜK TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Hamza BÖLÜK “TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi” olarak seçildi.

Hamza BÖLÜK TOBB Ticaret Borsaları Konsey Üyesi Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu 31 Mayıs tarihinde TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Hamza BÖLÜK gerçekleştirilen genel kurul ve konsey seçimleri ile ilgili; “79. Genel Kurulumuzun tüm TOBB camiasına, iş dünyasına ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz biliyoruz ki, ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ancak bize düşen, camia olarak yek vücut şekilde bu zorlukların üstesinden gelecek azmi ve dirayeti göstererek; sektörel, bölgesel ve ulusal çözümler üretmektir.

Bu minvalde, öncelikle Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanımızı tekrar seçilmeleri hasebiyle kutluyor, bu zorlu yolda bizlere liderlik ederek gerçekleştireceğimiz çalışmalarda başarılarının daim olmasını diliyorum. Ayrıca 113 Ticaret Borsası’nın katılımıyla gerçekleştirilen 30 üyeli Ticaret Borsaları Konseyine seçilmem hususunda desteklerini esirgemeyen başta Borsa başkanlarımız olmak üzere tüm TOBB camiasına ve birlikte çalışma fırsatı sunan Sn. Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL