Bulancak Siyaset

Hami Pekdemir Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Bulancaklı iş insanlarından Hami Pekdemir, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Giresun Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Hami Pekdemir Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Konu ile ilgili MHP Bulancak İlçe Parti Binasında açıklamalarda bulunan Hami Pekdemir; “Bugüne kadar davam, ilkem ve hedeflerim doğrultusunda, şahsıma verilen tüm görev ve sorumlulukların bilincinde olup, yılmadan usanmadan almış olduğum bu görev ve sorumluluklarımı, canım pahasına ve gücümün yettiğince, davamız, ilkelerimiz ve hedefimize hiçbir helallik getirmeden layık olmaya çalıştım.
Bugün ve bugünden sonra da davamız, ilkemiz ve hedeflerimiz doğrultusunda; verilecek ve alacağım yeni sorumlulukları da yine aynı düstur ile çalışarak ülkemizin 2. yüzyıl hedefleri ve vizyonu doğrultusunda atacağı kutsal adımların arkasında yürümeyi kendime vazife kabul ediyorum.
Davamızın bugüne dek vermiş olduğu görev ve sorumluluklardan edinmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübelerimi büyük Türk devleti çatısı ve al bayrağımızın gölgesi altında, teşkilatlarımızın destekleriyle ve genel merkezimizin onay vermesi halinde; 28. dönem TBMM milletvekilliği seçimlerinde dünyaya gözümü açtığım ilimizin sancaktarlığını yapmak üzere; milletvekilliği aday adaylığımı kamuoyuna sevgi ve saygılarımla duyuruyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL