Spor

“Gün Giresun’umuz için, Giresunspor’umuz için birlikte hareket etme günüdür”

Bitexen Giresunspor Kulübü yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

“Gün Giresun’umuz için, Giresunspor’umuz için birlikte hareket etme günüdür”

Kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada;

“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Giresunspor’umuzun mücadele ettiği Süper Lig’de kalıcı olabilmesi amacıyla Giresunspor Kulübü olarak çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyor, kulübümüzün geleceğini sağlam temellere oturtmamızın tüm Giresunlular olarak verilecek topyekûn bir destekle olacağına inanıyoruz. Geçmişte onlarca örneğini yaşadığımız gibi Giresunlular olarak birlik ve beraberlik duygusuyla kenetlendiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olmadığını biliyor, şehrimizin tüm dinamiklerinin Giresunspor’umuz etrafında tek yürek olması gerektiğine inanıyoruz.

Bu bağlamda Giresunspor Kulübü olarak 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Giresun’umuzu TBMM’de temsil etmeye talip olan tüm siyasi partilerimize mensup milletvekili aday adaylarımızı şehrimizin en önemli markası ve tanıtım aracı olan Giresunspor’umuza destek olmaya davet ediyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız kulübümüze yeni üyeler kazandırarak çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla Giresunspor’umuzun daha dinamik ve daha güçlü bir yapıya kavuşmasına, aynı zamanda da maddi anlamda kaynak oluşturmayı amaçladığımız “Giresunspor’un Geleceği İçin Hedef 2828 Yeni Üye” kampanyamıza tüm siyasi partilerimizin birbirinden değerli milletvekili aday adaylarının desteğini bekliyoruz. Gün Giresun’umuz için, Giresunspor’umuz için birlikte hareket etme günüdür.

Hepsi birbirinden değerli milletvekili aday adaylarımızın Giresunspor’umuza destek olacaklarına olan yürekten inancımızla her birine ayrı ayrı başarılar diliyor, saygılarımızı sunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL