Güncel Siyaset Yerel

Gültekin Uzunalioğlu’ndan, Kenan Tatlı’ya Cevap Gecikmedi

CHP Giresun İl Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu’dan, AKP Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’ya bir cevap daha geldi.

Gültekin Uzunalioğlu’ndan, Kenan Tatlı’ya Cevap Gecikmedi

Başkan Uzunalioğlu; “Görüyoruz ki yapamadıkları hizmetleri hatırlatınca Sayın Kenan Tatlı’nın ayarı bozulmuş. Zira değişen dünya konjonktürü ve tüketim ihtiyaçları gereği artık her vilayete yapılması zaruri hale gelen fakat Giresun’a yapılması uzun yıllar alan havaalanı ve stadyumu, sanki sadece Giresun’a yapılmış gibi sunmaya çalışarak ve yapamadıklarını böylece bastırmaya çalışarak komik duruma düşmektedir.

Sayın Tatlı soruyorum size; Bu hizmetleri Giresun’a özel yapılmış gibi göstermeye çalışmanız yapamadıklarınızın ezikliğinden mi? Siz sadece Giresun’a özel ne yaptınız? Açtık dediğiniz Eğribel Tüneli’ni bitiremediniz. Halen kapalı olduğundan umarım haberiniz vardır.

Evet, AKP iktidarında Giresun üvey evlat muamelesi görmektedir. Diğer illerin çözülmüş olan birçok problemi Giresun’da hala çözülmeyi beklemektedir. İlçelere bile çevre yolu yapılırken ülkede çevre yolu yapılmayan tek vilayet Giresun’dur. Bırakın çevre yolunu; millet bahçesi, dalçık projesi, kültür sitesi, dolgu alanı, otopark gibi zorunlu hizmetleri bile yıllardır yapamamışken bu ne pişkinlik böyle? Siz Giresun’a istihdam sağlayacak ne yaptınız? 2 milyon Giresunlu’nun sadece 450 bini Giresun’da yaşıyorken, nüfusumuzun %75’i gurbete göç etmek zorunda kalmışken siz ne anlatıyorsunuz? Bu insanlar zevkten mi göç etti sanıyorsunuz? Ekonomi iflas etmiş, işsizlik almış başını gitmiş, işsizlikten dolayı nüfusun çoğunluğu göç etmek zorunda kalmış siz hala laf peşindesiniz.

Ayrıca Giresunspor’u ağzınıza almayın lütfen. Giresunspor’u süper lige çıkaran siz olmadığınız gibi süper ligde mücadele eden takımımıza her türlü eziyeti eden de sizin siyasi arkadaşlarınız. Kulübümüzü 3 aydır denetçilerle boğmaya çalışan, sponsorluklarını iptal ettiren, kredilerini engelletmeye çalışan sizin partinizin milletvekili değil midir? Kulübün mutfak kumanyasını, mazotunu karşılamayı kesen; satın aldığı locanın bedelini bile ödemeyen belediye başkanı sizin partiliniz değil midir? Tekrar söylüyorum Sayın Tatlı, sizin işiniz bize laf yetiştirmek değil hizmet üretmektir. Lütfen işinizi yapın.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL