Yerel

Giresun’un Derelerinde Taşkın Kontrol ve Köprü İnşaatları Devam Ediyor

DSİ 22. Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Giresun’da devam eden taşkın kontrol ve köprü inşaatlarını yerinde inceledi.

Giresun’un Derelerinde Taşkın Kontrol ve Köprü İnşaatları Devam Ediyor

Giresun’da devam eden taşkın kontrol ve köprü inşaatlarını yerinde inceleme yapan Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan; Merkez İlçesinde; Aksu Çayı üzerine inşa edilen araç köprüsü inşaatını, Espiye İlçesinde; Güzlük Deresi taşkın kontrol inşaatını, Tirebolu İlçesinde; Yoğurt Deresi taşkın kontrol inşaatını, Görele İlçesinde; Yaya köprüsü inşaatını ve Gemitaş, Kabadere, Okluobuz ile yan derelerde devam eden taşkın kontrol imalatlarını, Yağlıdere İlçesinde, İlçe merkezinde inşa edilen araç ve yaya köprüsü imalatlarını, Yukarı havza tedbirleri kapsamında, turistlerin gözbebeği konumundaki Kuzalan Şelalesinde yapılacak klasik tersip bendi ve yapılmakta olan kargir duvar imalatını, Dereli İlçesinde; İlçe merkezinde inşa edilen yaya köprüsü imalatlarını, yerinde inceledi ve söz konusu inşaatların son durumu hakkında Giresun Şube Müdürü Hamdi Kotan’dan detaylı bilgi aldı.
Bölge Müdürüne incelemelerinde Giresun Şube Müdürünün yanı sıra kontrol mühendisleri Osmancan Nuri Karslıoğlu, Cihangir Karabıyık ve Ayça Gürel eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL