Köşe Yazısı

Giresun’da Futbol

Bu hafta Giresunspor deplasmanda altın değerinde bir puan çıkardı. 75. Dakikada öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında bir gol yiyerek zorlu Karagümrük deplasmanından bir puan alarak puanı yediye çıkardı. Giresunspor süper..

Giresun’da Futbol

Bu hafta Giresunspor deplasmanda altın değerinde bir puan çıkardı. 75. Dakikada öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında bir gol yiyerek zorlu Karagümrük deplasmanından bir puan alarak puanı yediye çıkardı.

Giresunspor süper ligin 7. haftasında bay geçecek ve sonrasında lig milli araya girecektir. Giresunsporumuz bu arayı iyi değerlendirip ligin 8. Haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasına iyi hazırlanması gerekiyor. Bu arada da Giresunsporun yeni transferleri takıma adapte olacaktır ve ileriki günlerde iyi bir Giresunspor izleyeceğimizi düşünüyorum.

Şehrimizin profesyonel liglerde ki bir diğer takımı Eynesil Belediyespor ligde 2 haftada 4 puan topladı. Deplasman da oynadığı ilk maçında galibiyet ve evinde oynadığı ilk maçında beraberlik alarak lige güzel bir başlangıç yaptı. Ayrıca bu hafta lig şampiyonu olarak taraftarı önünde de kupasını aldı.. Güzel bir kadroya sahip olduğu görünen Eynesilspor 3. Ligde adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Ligin 3. Haftasında deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu spor ile mücadele verecek. Bu güzel iki ekibimize de ligde başarılar diliyorum. Bölgesel Amatör Ligde de 2 temsilcimiz bulunuyor. Bulancakspor ve Görelespor. Görelespor hazırlık çalışmalarına başlarken Bulancakspor da sessizlik devam ediyor. Halen kadro oluşturulmadı. Bu sürecin uzaması Bulancakspor’un aleyhine işliyor. Bir an önce kadronun oluşturulup hazırlıklara başlanması gerekiyor. Takıma başkanlık yapmak için aslen Yozgatlı olup İstanbul’da yaşayan iş adamı Murat Yiğitbaş geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklamıştı. Başkanlık adayı olan Yiğitbaş, sessizliğini koruyor. Asırlık kulüp de yönetim ve kadro oluşturulamadı Bulancak Spor taraftarı gelişmeleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk maçında Giresun derbisi olan Görelespor ile Görele ilçe stadında karşılaşacaktır. Giresun ilinde profesyonel liglerde mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL