Siyaset

Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.

Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Milletvekili Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

2018 yılında yapılan Genel Seçimlerle birlikte TBMM’ne 27. Dönem Giresun Milletvekili olarak giren Necati Tığlı, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için Milletvekili aday adaylığı sürecini başlattı ve CHP’ye müracaatını yaptı.

Milletvekili seçildiği ilk 2 yıl TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği görevinde bulunduğunu ifade eden Tığlı, “Temmuz 2020’den bu yana TBMM Başkanlık Divanı Üyesi olduğunu ve aynı zamanda milletvekili olarak hem Giresun’u hem de CHP’yi temsil etmekten büyük onur duyduğunu” söyledi.

Milletvekili Tığlı, “kimse umutsuzluğa kapılmasın. 15 Mayıs sabahı tüm ülke aydınlık ve geleceğe umutla bakan bir güne uyanacaktır. Cumhuriyetimiz, özgürlüklerimiz, demokrasimiz bizimle birlikte tekrar güvence altında olacaktır” vurgusunu yaptı.

“Benim Her Şeyim Giresun’dur”
Bugüne kadar Giresun ve Giresun halkı için TBMM çatısı altında ve sahada çalıştığını, bundan da çok büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “yeni dönemde de gücümden ve çalışma azmimden hiçbir şey kaybetmeden hatta ve hatta edindiğim tecrübemle Giresun ve Giresun halkı için çalışmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Giresun benim her şeyimdir” dedi.

“Tüm Adaylara Başarılar”
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, “Giresun bizim evimizdir, toprağımızdır, yuvamızdır. Kim yuvası, toprağı ve evi için çalışmak, mücadele etmek isterse; biz elimizi her zaman uzatırız. Giresun için çalışmak ve partimize güç vermek adına Giresun’dan milletvekili aday adayı olan, başvurularını yapan tüm partililerime şimdiden başarılar dilerim. Hepsinin yolu açık olsun, hepimizin yolu açık olsun. En başta Giresun’un yolu açık olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL