Güncel Yerel

Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Giresun İl Müftülüğü, 2022 Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.  

Gençlik Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Diyanet İşleri Başkanlığı, “2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencilerine yönelik çevrimiçi bilgi yarışması düzenledi.

İl genelinde dereceye giren öğrenciler, Giresun İl Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmek amacıyla eğitim gördükleri okullarda “Ödül Takdim Törenleri” düzenlendi.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Sevgili Gençler!  Gerek ferdi yaşamımızda gerek sosyal hayatımızda örnek ve önder insan; Hazret-i Peygamber Efendimizdir (s.a.s.). Biz O’ndan sadece namazın nasıl kılınacağını öğrenmedik. Sevgiyi, saygıyı, merhameti de O’ndan öğrendik. O, sadece Kur’an’ın Peygamberi değil, sevginin de Peygamberiydi. Ana babalarımız başta olmak üzere büyüklerimize, küçüklerimize nasıl davranmamız gerektiğini de O’ndan öğrendik. Yaşanılabilir bir dünya için Efendimizin öğretilerine ihtiyacımız var.” dedi.

Yarışmada Dereli İlçesi Kızıltaş Köyü İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Büşra Kaya birinci, Espiye İlçesi Cibril Ortaokulu öğrencileri Bedirhan Talha Portakal ikinci ve Nigar Sena Top ise üçüncü oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL