Köşe Yazısı

FINDIK ÜRETİCİSİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR!

İYİ Haftalar… Serbest piyasada fındık fiyatlarında yine artış yok. Serbest piyasada fiyatların artmasını bekleyen üretici hayal kırıklığı yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, levant kalite 50 randıman fındığın alan bazlı desteklemeyle birlikte 54..

FINDIK ÜRETİCİSİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR!

İYİ Haftalar…
Serbest piyasada fındık fiyatlarında yine artış yok. Serbest piyasada fiyatların artmasını bekleyen üretici hayal kırıklığı yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, levant kalite 50 randıman fındığın alan bazlı desteklemeyle birlikte 54 TL olacağını söylemişti. TMO 50 randıman levant kalite kabuklu fındığı 52 TL’den alıyor. Serbest piyasa TMO’nun gerisinde kaldı. Fındık üreticisi ve esnafların, yetkililerin bu olaya bir an önce el atması lazım ve hem fındık fiyatlarının artması ve de artan enflasyonun bir an önce düzelmesi lazım, insanlar geçim sıkıntısı çekiyor, umarım bu iş bir an önce düzelir.

Kadınlara yönelik şiddet, taciz ve cinayet suçları her geçen gün artarak devam ediyor. Ülkenin dört bir tarafında kadın cinayetleri yaşanırken; adliye salonlarında binlerce kadın davası sürüyor. Türkiye’ de 2022 yılının ilk dokuz ayı daha bitmeden iki yüz doksan iki kadın öldürüldü. Kadınları öldürenlerin en başında eş, sevgili ve eski koca geliyor. İstanbul Sözleşmesinden bir gece aniden çıkışımız, 6284 sayılı kanunu uygulamayışınız bu katillere cesaret veriyor.

Haziran 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, MİLLET İTTİFAKI’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu. KILIÇDAROĞLU her fırsatta adaylık sinyalleri vermeye devam ediyor. Bizler de kimin aday gösterileceğini merakla bekliyoruz.

Lige verilen ara bitti ve gözler bu hafta oynanacak olan maçlara çevrildi. Temsilcimiz Giresunspor deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak, umarım Giresunspor bu zorlu maçtan iyi bir oyun oynar ve deplasmandan puan veya puanlarla döner. Takımımıza bu zorlu deplasmanda başarılar dilerim.
Bulancakspor ligin başlamasına az bir zaman kala çalışmalarına devam ediyor, gözlemlediğim kadarıyla iyi çalışıyorlar umarım bu sezon ligde iyi sonuçlar alarak Bulancaklı futbolseverleri mutlu ederler.
Pazarsuyu Yıldızspor Kulübü çalışmalarına devam ediyor, umarım bu çalışmalar meyvelerini verir ve Pazarsuyu Yıldızspor Kulübü bu sezon ligi en iyi şekilde bitirir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL