Güncel

Dünya Tütünsüz Günü Kutlandı

“Çocuklarına Zehir Saçan Tütün Tarlası Değil, Oksijen Salan Ormanlar Bırak” sloganıyla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Dünya Tütünsüz Günü Kutlandı

Tütün ürünü kullanımının sağlık ve diğer zararları konusunda toplumda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla ülkemizde her yıl 31 Mayıs Günü Dünya Tütünsüz Günü olarak amaca yönelik çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Bu kapsamda tütün üretiminin verimli tarım arazilerine yaptığı olumsuz etkilerin yanı sıra tüketilen suyun miktarının kuraklığa olan etkisine de dikkat çekmek için “Çocuklarına Zehir Saçan Tütün Tarlası Değil Oksijen Salan Ormanlar Bırak” sloganıyla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Bekir Bulut, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz, İdari Mali Hizmetler Müdürü Murat Yılmaz, müdürlük ve hastane personeli katıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL