Köşe Yazısı

DEVLET FINDIĞIN NERESİNDE?

İYİ Haftalar…   Fındıkda Tüccarlar birlik yapıp Fiyat tespit etmişler 48 TL. Peki, Devletin 54 TL’lik fiyatı ne oldu? Açıkçası Tüccar Devlete karşı mı geliyor. Muhakkak buna bir yaptırım uygulanmalı..

DEVLET FINDIĞIN NERESİNDE?

İYİ Haftalar…

 

Fındıkda Tüccarlar birlik yapıp Fiyat tespit etmişler 48 TL. Peki, Devletin 54 TL’lik fiyatı ne oldu? Açıkçası Tüccar Devlete karşı mı geliyor. Muhakkak buna bir yaptırım uygulanmalı ve Denetlenmeli bu ciddi yapılırsa belki düzelir.

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 13’e çekti. Merkez Bankası, bir önceki toplantıda politika faizini değiştirmeyerek yüzde 14’te sabit tutmuştu. Bankanın bu sürpriz faiz indirimi kararının ardından dolar fırladı. Kararın hemen ardından Dolar 18 TL civarında seyretti ve 2022 yılının yeni zirvesi olarak kaydedildi.

 

Piraziz Kaymakamı FURKAN BAŞAR veda ziyaretlerinde bizi de unutmadı. Yeni görev yerinde Başarılar dilerim.

 

Covid-19 etkisini hâlâ gösteriyor. Kronik hastalığı olan kişiler, 65 Yaş Üstü Kişiler ve ek bir hastalığı olan kişiler mutlaka Covıd-19 aşısının hatırlatma dozu-nu olmalı ve kalabalık ve kapalı ortamlarda MASKE TAKMALI.

 

Giresunspor bu hafta cumartesi günü kendi sahasında Kasımpaşaspor’u konuk edecek. Giresunspor bu maçı alması lazım ki geçen haftaki Galatasaray maçının anlamı olsun. Ben inanıyorum ki Giresunspor kendi saha ve seyircisinin önünde bu maçı alarak puanını 6 ya çıkaracaktır. Giresunspor’a bu hafta ki maçında başarılar dilerim. Bulancakspor’daki sessiz bekleyiş artık yerini hareketli günlere bıraktı. Birkaç kişinin takımı almak için müracaat ettikleri belirtildi. Umarım en kısa zamanda yeni başkan seçilir ve Bulancakspor lig başlayana kadar hazır olur.

 

 

SAYGILARIMLA…

Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…

SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4146’ncı Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL