Güncel

Cumhuriyetin 99. Yılı Kutlamaları İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Giresun Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkulu bir şekilde kutlanması için programlandırdığı etkinliklerin hazırlıklarını tamamladı.

Cumhuriyetin 99. Yılı Kutlamaları İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Bu kapsamda; belediye ekipleri şehri bayraklarla donattı. Ekipler tarafından Atapark, Gazi Caddesi ve Yeniyol toplam 1.000 metre uzunluğunda sıralı bayraklarla ve büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri ve Türk Bayrakları ile süslendi, ayrıca sahil yolu üzerinde bulunan üst geçitlere de Türk Bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk posterleri asıldı.

Yine, 29 Ekim günü saat 18.30’da Yeniyol mevkiinde bulunan Çotanak İlkokulu önünden başlayarak Atapark’ta sona erecek olan Cumhuriyet fener alayı renkli görüntülere sahne olacak. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine binlerce kişi ve protokol belediye bandosu eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle coşku içerisinde yürüyecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları aynı akşam saat 19.23’de Atapark’ta başlayacak tören, Cumhuriyet’in 100. Yılına atıfta bulunmak amacıyla 20.23’te havai fişek gösterisi ve dilek feneri balonlarının uçurulmasıyla devam edecek.

Saat 19.30’da Cihan Uzunahmetoğlu ve diğer solistler, saat 20.45’de ise Ceren Ece Öksüz Atapark’ta verecekleri konserler ile vatandaşlara Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatacak.

Belediye tarafından yapılan çağrıda Cumhuriyetin 99. Yılını hep birlikte kutlamak için etkinliklere vatandaşlar davet edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL