Köşe Yazısı

CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA.!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan Millî Mücadele’nin Büyük zaferle noktalanmasını takiben Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir” dediği Cumhuriyetimizin..

CUMHURİYETİMİZ 99 YAŞINDA.!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlatılan Millî Mücadele’nin Büyük zaferle noktalanmasını takiben Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milleti’nin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir” dediği Cumhuriyetimizin 99. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucunda kahramanlarımız tarafından bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyor; tüm halkımızın 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’nı en içten duygularımla kutluyorum.

Bulancak Kaymakamımız ÜNAL KOÇ’un rutin haline gelen Köy ve Esnaf ziyaretlerine Bulancak Cumhuriyet Başsavcısı EMRE US, Bulancak İlçe Jandarma komutanı Binbaşı ERSİN KORKUT ve de İlçe Milli Eğitim Müdürü ŞENEL BULUT’un da katılımı ile vatandaş da büyük ölçüde memnun anladığım kadarıyla güven oluştuğunu izledim kendilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Kış aylarının yaklaşmasıyla hastalıklar gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu hastalıkların çoğu soğuktan değildir. Soğuk sadece solunum yollarını hassaslaştırarak, viral ya da bakteriyel enfeksiyonların ortaya çıkışını hızlandırır. Özellikle çocuklar ve yaşlılar risk altında bebekler ve küçük çocuklar, 65 yaşın üstündekiler, sigara içenler, astımı, diyabeti, kalp rahatsızlığı olanlar kış aylarında daha çok risk altındadır. Bu nedenle kış ayına hazırlanmaya çalışan vücudumuza ve bağışıklık sistemimize dikkat etmeli ve sağlıklı beslenmeliyiz.

Giresunspor Pazartesi akşamı Başakşehir’e konuk olacak. Takımımızın bu zorlu maçtan mutlak puan veya puanlar alması lazım. Her geçen hafta lig daha da zorlaşıyor. Bu maçtan alacağımız puan veya puanlar takımımızın moralini yükseltecektir. Umarım bu maç bizim çıkış maçımız olur. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Bu maç inşallah Giresunspor’umuzun çıkış maçı olur.

Bulancakspor bu hafta sonu deplasmanda Atakum Belediyespor’a konuk oluyor. Takımımız zorlu deplasmandan puan almak zorunda aksi takdirde lig Bulancakspor için zor geçmeye başlayacak. İnşallah bu hafta sonu güzel bir sonuç alırız.

SAYGILARIMLA…
Hepinize SAĞLIKLI Okumalar Dilerim…
SAVAŞ’ımın Yokluğunun 4216’ncı Günü…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL