Köşe Yazısı

“Alidurağı Gençlik Spor”

2018 yılında bir grup genç bir araya gelerek Aydındere Belediye Spor Kulübünü alıp, isim değişikliğine giderek Alidurağı Gençlik Spor Kulübünü kurmuştur. Ali Durağı Gençlikspor, Giresun 2 . Amatör liginde mücadele etmeye başladı.

“Alidurağı Gençlik Spor”

Kulüp merkezi Bulancak Sanayi Mahallesidir . Renkleri; mavi beyazdır. Logosu; sporu, barışı, ateşli taraflarını simgeler.Taraftar gurubunun ismi kimsesizlerdir. Takımın lakabı fırtınadır. Ateşli coşkulu taraftarları vardır .

Kulübün kuruluş amacı mahalle gençliğine sahip çıkmak spor ahlakı ve terbiyeyi aşılamaktır. Mahallenin gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onlara spor ahlakı kazandırmaktır. Sanayi mahallesi gençliği başarıya aç ve muhtaçtır. Bu yüzden mahalle ve sanayi esnafı birlik olup bu güzide kulübe destek vermelidir.

Aynı zamanda mahallede bir ilk Okul, Orta Okul ve Mesleki Gelişim Okulu bulunmaktadır. Bu okullarla birlik olup sporcular ve ahlaklı gençler yetiştirilmelidir.

Alidurağı Gençlik  Spor, 2018-19 sezonunda 2 . Amatörde resmi müsabakalara başladı . O sezon iyi futbolcuları kadrosuna katarak  mücadeleci ruhu ile şampiyon oldu ve 1. Amatöre yükseldi .

Her maçında iç ve dış sahada taraftarları yalnız bırakmadı. 1. Amatörde 2 sezon mücadele etti. 2021-22 sezonunda flaş transfer ile gündeme bomba gibi düştü. O sezon futbolu ile alkış toplayan ekip namaglup şampiyon oldu ve Süper Amatöre yükseldi. Çoğu ilçe takımının oldu ligde 2022-23 sezonunda mücadele verecek .

Sezon için hazırlıklara başlayan kulüp il dışından ve ilçelerden marka olmuş futbolcular ile anlaşmaya vardı. Teknik direktör görevine ise ilçemizin sevilen simalarında profesyonel liglerde futbol oynamış deneyimli Alaman lakaplı Mehmet Tomak’ı getirildi. Hedefi şampiyonluk olan kulübümüz Ağustos sonunda sahaya inip antrenman çalışmalarına başlamayı düşünüyor. Her sezon olduğu gibi hedefi şampiyonluk olan çoğu ilçe takımları ile mücadele verecek olan güzide kulübümüz yardım ve desteklerinizi bekliyor. Bulancak ilçemize bir marka kazandırmış son yılların son şampiyon takımı Alidurağı Gençlik Spor Kulübünü bundan sonraki müsabakalarında başarılar diler, ilçemize nice mutluluklar başarı ve kupalar getirmesini temenni ederiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL