Spor

“Ali Durağı Gençlik Spor, Şehriyle Birlikte Güzel Bir Hikâye Yazacak”

Ali Durağı Gençlik Spor 2022-2023 sezonu öncesi toplantıda bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıya Ali Durağı Gençlik Spor Başkanı Bayram Yavuz ve beraberinde ki heyet, Teknik Direktör Mehmet Tomak, Sportif Direktörü Batıkan Enver Kesik ve futbolcular katıldı.

“Ali Durağı Gençlik Spor, Şehriyle Birlikte Güzel Bir Hikâye Yazacak”

Toplantıda konuşma yapan Başkan Yavuz: ‘Öncelikle takımımıza yeni gelen futbolcularımıza hoş geldin diyorum. Biz bir aileyiz parolası ile devam ettiğimiz bu yolda geçen sezon şampiyon olduk ve bir üst lige çıktık. Birliğimizin ve aile ortamımızın meyvelerini topladık diyebilirim. Şimdi yeni bir lig ve yeni bir maraton başlıyor. Eminim ki kurduğumuz takım yine bu sezon güzel işler başaracak, taraftarıyla ve şehriyle birlikte inşallah güzel bir hikaye yazacak. Biz de her şey öncelikle semt aşkından gelir. Şimdiden hepinize başarılar ve güzel bir sezon diliyorum. Tekrardan hepiniz hoş geldiniz.’ dedi.


Daha sonra konuşmalarını gerçekleştiren Teknik Direktör Mehmet Tomak: ‘Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Başkanımızın da dediği gibi şimdi yeni bir lig ve yeni bir maraton başlıyor. Bende bu takıma yeni geldim ama şimdiden Ali Durağı’nın bir parçası gibi hissediyorum. Adından kurulduğu günden bu yana çok söz ettiren bir takım. Gerek taraftarı ile gerekse oynadığı futbol ile güzel işler başaran bir takımın parçası olmak çok gurur verici. Güzel bir sezon geçirmek için Yardımcı Direktörümüz Mehmet Tahsin Bayram ve Sportif Direktörümüz Batıkan Enver Kesik ile planlarımızı yaptık. İnşallah sizler için güzel bir futbol ortamı, taraftarımız ve şehrimiz için seyir zevki yüksek bir sezon geçireceğiz.’ dedi.
Son olarak konuşmalarınız yapan Sportif Direktörü Batıkan Enver Kesik: ‘Ben sözlerime öncelikle şöyle başlayayım: Ali Durağı Gençlik Spor Kulübü her zaman olduğu ligin bir üstünü hedeflemiştir. Bunu söylediğimde geçen sezon lige daha yeni başlıyorduk. Ben bu söze hep inanmışımdır. Gerek bu takımda futbolculuk yapıp şampiyonluk yaşadım. Geçen sezonda saha içerisinde Sportif Direktörlük görevi ile şampiyonluk yaşadım, yaşattık. Takımımız kurulduğu günden bu zamana taraftarı ve şehriyle güzel bir hava yakaladı. İnşallah bu sezonda aynı hava ve aynı ortamı yakalayabiliriz. Güzel bir takım kurduğumuza inanıyorum. Yaş ortalaması olarak genç bir takımız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp inşallah bir sıkıntı yaşamadan hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz. Hepiniz şimdiden bu aile ortamına hoş geldiniz.’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL