Siyaset

AK Parti Giresun, istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı’nın Başkanlığında, Milletvekili Cemal Öztürk, Milletvekili Kadir Aydın, Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi’nin katılımlarıyla, üç ana kademe ilçe başkanlarıyla birlikte eylül ayı ilçe başkanları ve belediye başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Giresun, istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı

AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı, teşkilatla birlikte 2023’e doğru çok hızlı bir şekilde çalıştıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Giresun ve tüm illerde partinin tüm mensuplarıyla beraber 2023 seçimlerine doludizgin hazırlandıklarını belirtti.
Tatlı, 2023’te yapılacak seçimlerin, bugüne kadar yapılan seçimlerin hepsinden daha önemli olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli. Yarın çocuklarımız sorduğunda bu devlet için bu millet için ne yaptınız diye sorduğunda hamdolsun vereceğimiz çok cevap olacaktır. Lakin en önemlisi, Gönül koyduğunuz, kızdığınız, darıldığınız milletvekili olabilir, il başkanı olabilir, il yöneticisi olabilir, belediye başkanı olabilir, belediye meclis üyesi olabilir ama biz bunlardan arınıp kendimiz için değil bütün mazlum milletler için, evet ‘Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi istikbali değil, milletin istikbali başta olmak üzere mazlum milletlerin istikbali ve onların istiklalidir’ diyeceğiz. Bunun için de çok çalışacağız. Allah’ın izniyle bu büyük milletimizin, erdemiyle, irfanıyla, ferasetiyle ve basiretiyle çalışmalarımızın karşılığı alacağımıza inanıyorum.” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL