Güncel Yerel

26. FEVZİ BAYAZITOĞLU TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Uluslararası Giresun Aksu Festivali kapsamında düzenlenen Giresun Belediyesi 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri 7 Mayıs’ta sahne alacak.

26. FEVZİ BAYAZITOĞLU TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR

Tiyatro Günleri’nin açılışını Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu yapacak. GBŞT 7 Mayıs Cumartesi günü Ebegümeci, 8 Mayıs Pazar günü Çotanaklar Ayı Burhan oyununu tiyatroseverler ile buluşturacak.

12 gün boyunca devam edecek olan tiyatro festivalinde 9 ve 10 Mayıs günlerinde İstanbul Şehir Tiyatrosu tarafından Can Yeleği adlı oyun, 11 ve 12 Mayıs günlerinde Van Devlet Tiyatrosu tarafından Erkek Gezegeni adlı oyun, 13 ve 14 Mayıs tarihlerinde İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından Limon adlı oyun, 15 ve 16 Mayıs tarihlerinde Konya Devlet Tiyatrosu tarafından Işıltılı Haşerat adlı oyun, 17 Mayıs’ta Trabzon Devlet Tiyatrosu tarafından Oz Büyücüsü adlı çocuk oyunu, 18 Mayıs’ta ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Kamyon adlı oyun sahne alacak. 26. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günleri boyunca 6 ilden 7 tiyatro topluluğu toplam 8 oyun ile tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL